HERBA UBAT KENCING MANIS

(Diformulasikan Oleh Dr Azlan).

Menurut Dr Azlan, perubahan gaya hidup memberi impak besar kepada kemerosotan tahap kesihatan manusia. Fakta paling nyata memperlihatkan penduduk negara Malaysia menduduki tangga pertama bagi masalah kegemukan di dunia.

Mereka juga berisiko menghidap penyakit tiga serangkai seperti sakit kencing manis, buah pinggang,  dan tekanan darah tinggi. Umum mengetahui herba adalah tumbuhan yang mengandungi pelbagai khasiat dari aspek perubatan.

Penyelidik Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) Kuantan, Dr Norazlanshah Hazali antara penggerak kepada usaha memartabatkan industri herba.

Bermula dari 2005, Dr Norazlanshah atau lebih mesra dengan Dr Azlan yang juga pakar dalam bidang toksikologi, keselamatan dan terapi makanan memperolehi lebih 20 geran penyelidikan bernilai lebih RM1 juta iaitu daripada Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA), Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI), Lembaga Promosi Kesihatan Malaysia (MySihat) dan Kementerian Pengajian Tinggi.

Menurut Dr Azlan, masalah kerosakan buah pinggang & hati ini berkait rapat penyakit seperti obesiti, tekanan darah tinggi, kencing manis, gout, darah tinggi, sirosis dan hemodialisis. Sebab itu lah anda akan dapati kebanyakan pesakit-pesakit ini jika tidak dirawat segera akan mengalami masalah buah pinggang. Kalau anda ada masalah kencing manis, anda sebenarnya berisiko tinggi untuk mengalami masalah kegagalan buah pinggang.
.
Oleh itu, bagi merawat masalah anda ini, anda perlukan satu formula yang boleh merangsang pertumbuhan semula sel-sel organ dalam badan untuk kembali sihat.
.

Bagi mengatasi masalah-masalah ini, Dr Azlan dan beberapa penyelidik lain telah menjalankan kajian selama 7 tahun bagi mencari formula terbaik merawat masalah anda tu. 7 tahun? Ya, 7 tahun, bukannya 7 bulan, atau 7 minggu , apatah lagi 7 hari!

Berikut kami paparkan maklum balas beberapa pesakit kencing manis yang telah mendapat reaksi positif selepas menggunakan formula Dr Azlan ini.

   

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu. 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu.

Dalam penyelidikan yang Dr Azlan jalankan, beliau hanya menggunakan sumber  alami dari tumbuh-tumbuhan yang ada di negara kita Malaysia yang tercinta ini. Dan hasil yang ditemui memang menakjubkan. Siapa sangka negara kita sebenarnya banyak sumber alami untuk diketengahkan dalam bidang perubatan. Kos penyelidikan selama 7 tahun ini telah menelan belanja beratus ribu ringgit!

Ya, RATUS RIBU RINGGIT dengan masa 7 TAHUN untuk dapatkan formula in!

Tak percaya? Ok di sini kami sertakan beberapa geran yang Dr Azlan perolehi untuk menjalankan kajian. Nak buat satu-satu kajian ni bukannya mengambil sehari dua. Ianya mengambil masa yang lama dan menelan belanja kos yang tinggi.

Alhamdulillah, setelah menghadapi pelbagai onak dan duri, Dr Azlan dan team beliau berjaya menghasilkan formula yang berkesan untuk membantu masalah sakit kencing manis anda.

Ini hasil result yg diperolehi setelah 7 tahun kajian dibuat. Anda boleh baca bahagian conclusion di mana formula Dr Azlan ini berpotensi untuk regenerate sel hati & buah pinggang yang dah rosak dan seterusnya membantu pesakit-pesakit kencing manis, darah tinggi, gout, dan juga hemodialisis

 
 
 
MEMPERKENALKAN, TEH HERBA TRIPLE-T
(Diasaskan Oleh Dr. Azlan – Pakar Toksikologi)
 
 
 
Mari kita lihat apa kata pesakit kencing yang dah gunakan Ubat Kencing Manis Triple-T hasil kajian Dr Azlan ni.
 
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
 
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
 
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu.
..
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu 

Nampak tak bagaimana bacaan gula bagi pesakit-pesaki kencing manis ni menurun secara konsisten selepas penggunaan Triple-T?

Anda mahukan turunkan bacaan gula dalam darah anda ? Sila baca artikel ini sehingga habi

 

APA ITU TRIPLE-T?

.
TRIPLE-T merupakan satu-satunya teh herba yg di formulasikan dari herba-herba tempatan yang mana telah menjalani kajian saintifik selama 7 tahun! Pengasas produk ini ialah Dr Azlan, yang merupakan seorang pakar toksikologi.
 
Secara asasnya, Triple-T adalah teh herba 3 tindakan (Triple Action Tea) 
  • Membantu Mencuci Organ – Cellular Detox
  • Membantu Memulihkan Sel Hati & Buah Pinggang
  • Membantu Menghapuskan Sel Lemak Merbahaya.

Triple-T telah melalui kajian saintifik Research & Developement (R&D) oleh pakar toksikologi dan terapi makanan Dato’ Asst. Prof. Dr. Norazlanshah lebih 7 tahun.  Ia terbukti berkesan secara saintifik dan tidak toksik kepada badan..

Triple-T juga kaya antioksidan & 100% herba semulajadi.
Triple-T sangat-sangat disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah kencing manis, darah tinggi dan kegagalan buah pinggang, serta mereka yang ingin menjaga kesihatan.
.
Triple-T juga sesuai diamalkan sebagai minuman kesihatan seisi keluarga.

.

Berikut Merupakan Kandungan Herba Aktif Dalam Triple-T.

.
Setiap daripada bahan yang digunakan dalam Triple-T mempunyai fungsi dan kebaikkannya tersendiri. Berikut adalah senarai ringkas fungsi dan kegunaan bahan yang digunakan.
 
 .
 
.
DAUN FICUS (Mas Cotek) 
  • Membantu melindungi hati dan ginjal serta menghasilkan sel-sel organ dalaman yang lebih sihat.
  • Ia juga sangat berkesan dalam mengawal gula dan tekanan darah secara efektif

.

.
.
.
DAUN STAMINEUS (Misai Kucing)
  • Membantu mencuci dan mengeluarkan toksin dalam badan.
  • Melawaskan pembuangan air kecil dan mencairkan batu karang.

.

.
Daun Teh Hijau
  • Kandungan bahan aktifnya membantu menghalang penukaran karbohidrat kepada gula.
  • Sumber antioksidan terbaik yang meningkatkan metabolisme badan serta mengurangkan stress.
  • Ia juga menstabilkan tekanan darah, menyihatkan jantung, membunuh sel-sel kanser serta mengurangkan paras kolestrol jahat selain membantu dalam penjagaan kesihatan kulit.

Lagi testimoni pengguna Triple-T

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu  

Perlukah stop atau kurangkan ubat semasa mengambil Triple-T?

Saranan kami, jangan terus berhenti pengambilan ubat secara mendadak. Mengenai hal ini anda perlu dapatkan nasihat daripada doktor anda. Anda dinasihatkan berhenti/kurangkan ambil ubat atau pun insulin dengan rekomendasi daripada doktor sahaja.

Sila lihat testimoni mereka yang dah berjaya kurangkan ataupun stop pengambilan ubat/insulin dengan recommendation dari doktor sendiri.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu 

 

Cara pengambilan Triple-T:
  • Rendam/Rebus/ 1 uncang Triple-3 selama 10 minit ke dalam 400-600 ml selama 5-10 minit
  • Minum tanpa sebarang campuran gula
  • Amalkan 2 kali sehari.
  • 1 uncang boleh digunakan sebanyak 2 kali.
  • Jarakkan pengambilan dengan ubat/insulan selama 1 jam. Jangan ambil sekaligus, kalau tak nanti ianya kurang berkesan.
 
1 Kotak Triple-T mengandungi 28 uncang.
Jadi, 1 kotak boleh digunakan lebih kurang selama sebulan
 
Berapa lama untuk baru nampak kesan?
 
Tiada tempoh spesifik , cuma berdasarkan pengalaman pengguna Triple-T, kesan positif boleh dilihat dalam tempoh 2 bulan pertama.
 
Apa yang pasti, analisis Dr Azlan menunjukkan bahawa campuran herba pada Triple-T berupaya untuk menyembuhkan sel-sel hati yang rosak dan buah pinggang yang cedera. Penemuan ini mencadangkan supaya campuran herba Triple-T dimasukkan ke dalam amalan minuman harian kerana potensinya dalam regenerasi sel hati dan buah pinggang yang rosak dan seterusnya membantu mereka yang ada masalah kencing manis.
 
Dalam proses awal pengambilan TRIPLE-T ini, tubuh badan manusia akan mengalami tindak balas positif yang dinamakan healing crisisHealing crisis ini biasa berlaku apabila menggunakan bahan semulajadi kerana ia akan bertindak membuang kesan-kesan dari pengambilan ubatan sintetik atau makanan yang mengandungi kimia berbahaya.

Antara kemungkinan tindak balas healing crisis yang dialami adalah sepeti:

  • Pembuangan najis dan kencingan lebih lawas dari biasa
  • Berdebar
  • Letih
  • Sakit tekak
  • Sakit sendi
  • Loya dan demam
  • Pening kepala
  • Atau sakit di bahagian-bahagian tertentu

Antara testimoni healing crisis yang biasa terjadi semasa di awal pengambilan Triple-T.

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu 

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu 

Tempoh healing crisis ini biasanya sekitar 1-2 minggu pertama dan ianya ON OFF, bukannya sepanjang masa. 

Tempoh healing crisis ini berbeza mengikut individu. Jika keadaan ini berlaku, pengambilan TRIPLE-T mestilah diteruskan kerana ini merupakan reaksi positif badan ke arah pemulihan. Jika terlalu kuat kurangkan dos pengambilan Triple-T.

Anda kata  formula ni masih diragui lagi?

Untuk makluman anda, Triple-T telah berada di pasaran sejak tahun 2014 lagi. Pada tahun 2015 Triple-T telah lulus saringan pertama oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk berada di bawah kategori produk semulajadi dalam kategori tradisional.

Dua tahun kemudian pula, yakni pada tahun awal tahun 2017, Triple-T telah lulus ujian terakhir untuk mendapat nombor pendaftaran daripada  KKM.

Ini bermakna sepanjang temph 3 tahun ini, produk Triple-T telah diberikan  pemantauan yang begitu ketat di bawah di bawah seliaan KKM. Nampak tak, bukan senang KKM nak luluskan produk kesihatan di bawah kategori herba ni, setelah 3 tahun barulah KKM  berpuas hati dan memberikan kelulusan nombor pendaftaran.

Jadi ini bermakna : 
  • Triple-T adalah SELAMAT untuk diminum semua peringkat umur.
  • Triple-T telah MEMENUHI & LULUS SEMUA ujian yang ditetapkan oleh pihak KKM.
  • Triple-T BERDAFTAR dengan KKM dengan no MAL1612004TC..

No KKM untuk produk penyelidikan Triple-T = MAL16120041TC

 Beberapa keratan akhbar mengenai formula Triple-T ini.

 

 

 Kisah kejayaan pengedar Triple-T

 Kebanyakan ejen kami adalah dari pengguna Triple-T itu sendiri. 

 Berikut merupakan pelaburan untuk kesihatan  & kebahagian anda serta keluarga anda.

 

Seperti yang tertera pada gambar di atas, harga pasaran bagi satu kotak TRIPLE-T ini adalah RM140 + RM10 Kos penghantaran = RM150. Ya, pelaburan anda untuk kesihatan anda dan kesejahteraan keluarga anda hanya RM150 sebulan. Bagi saya, ianya sudah cukup murah. Apalah sangat RM150 ni kalau nak dibandingkan dengan kesakitan & kesusahan yang anda alami sekarang ni. 

Masih rasa mahal?

OK saya nak bagitau anda ni, jika anda seorang pesakit kencing manis, anda sebenarnya berpotensi besar untuk mendapat sakit jantung, strok, buta, kehilangan kaki dan kegagalan buah pinggang! Kencing manis boleh dikatakan PERAGUT NYAWA dan KEBAHAGIAN ANDA!

Tak Percaya? Lihatlah FAKTA berikut! Semua di bawah ini bakal anda hadapi jika masih ambil mudah penyakit kencing manis.


 


Seperti yang anda lihat gambar di atas, salah satu komplikasi kencing manis adalah kegagalan buah pinggang. Anda nak tau berapa kos rawatan dialisis ? Mari kami tunjukkan

Tu diaaa, RM2000 sebulan! 

Inilah harga yang perlu anda bayar kalau tak ambil tindakan segera hari ini. Kalau nak bandingkan dengan Triple-T ni just RM150 apa lah sangat kan?

Anda masih nak kata  formula ni tak boleh dipercayai?  

Nah, kami sajikan lagi testimoni pengguna Triple-T buat anda 
 
 
Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu
 
 
So macam mana, still was-was nak cuba? Masih kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?

Terpulang pada anda, kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI! 

Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain klik di sini segera

 Eh Jap, tunggu dulu. Saya ada diskaun khas untuk anda HARI INI. Ya, hanya untuk HARI INI Sahaja!

0407e-tunggu-dulu-gozout

 

 

  • 4 kotak Tahan sehingga 4 bulan penggunaan (112 hari)
  • RM360 / 112 hari = Anda hanya berbelanja RM3.20/hari sahaja untuk minuman kesihatan.
  • Tidakkah Harga Itu Terlalu Murah dan Tak Masuk Akal ?
  • PERCUMA Penghantaran Bernilai RM10
  • Harga asal kesemua di atas adalah (RM140 x 4 kotak) + (RM10 Pos) = RM570!
  • Tapi anda bayar RM360 sahaja!   Anda jimat sebanyak RM210, diskaun sehingga 35%.

Tunggu Apa Lagi?? Dapatkan TRIPLE-T  Sekarang Juga!

Jika anda tak berminat dengan tawaran di atas, boleh pilih pakej lain di bawah

Pakej A
Pakej B
Total 4 Kotak
Total 2 Kotak
RM360
RM220
Pos Percuma
Pos Percuma
Jimat Sebanyak RM210
Jimat Sebanyak RM70

P/S : Anda masih membaca sehingga kini? Tapi masih belum mahu bertindak? Masih ingatkah impian anda untuk kekal sihat dan dalam masa yang sama tidak mahu sakit anda menyerang lagi ? Inilah masanya untuk anda merealisasikan semua impian. Lakukan pelaburan sekarang juga.

P/S/S : Keputusan masih di tangan anda, Saya telah sampaikan berita gembira untuk anda bagaimana cara untuk atasi masalah anda dengan berkesan. Hanya menunggu anda buat tindakan bijak.